iwantout

12 februari..

Kategori: Allmänt

har det hunnit bli, och det börjar klia lite smått i bloggfingrarna efter typ ett halvår!
Eller jag har läst lite bloggar men inte lagt nån energi att kommentera eller skrivit något själv.
 
Allt går på lite halvfart just nu, eftersom vi väntar tillökning i slutet på mars och jag börjar bli liite rund. Wille verkar ta det rätt bra att skritta runt lite och gå ett gäng promenader. I måndags promenerade jag med båda Wille och Melker. Wille förtjänar verkligen en stor fet guldstjärna som sköter sig så bra!
 
 
Melker har varit och är fortfarande inne i en liten spännande fas, så man vet inte riktigt vart man har honom. När det var snö ute kunde han absolut inte komma ihåg hur man gick lugnt i koppel, han skulle galoppera fram. Inte så trevligt eftersom han väger runt 43kg nu. Är han lös har han oftast inte tid att lyssna så det gäller att ha lite utrymme. Som tur är överaskar han ibland och är hur duktig som helst, då visar det sig verkligen att allt arbete har lönat sig :)
 
 
 
 
 

Kommentarer

 • Camilla Danielsson säger:

  oj vad stor han börjar bli nu... Men super fin fortfarande =D

  SV: jo klart det är mkt svårare och dyrare om man inte har någon egen transport. JAg har det är dålig själv på att träna men på mina behövs det inte heller eftersom vi redan har gjort denna träning förr.. Men vore ändå bra att bara för att gå in i den i bland..

  Ja våran gammel häst kan också vara så idag åker jag INTE!!! ;D Men alla andra dagar går det bra..

  2014-02-12 | 11:13:18
  Bloggadress: http://bbqridtravare.blogg.se/

Kommentera inlägget här: