iwantout

Excellent!

Kategori: Allmänt

Jag är ju som vanligt väldigt efter! Men måste ju få skryta om vår bedrift från i lördags.
 
Melker ställdes ut för första gången i sitt liv i lördags. Vi slog på stort och körde på en officiell med en gång. Och det gick ju faktiskt riktigt bra! Vi har helt klart en hel del att lära, men det var kul och testa. Nu väntar vi nog ett tag till nästa gång, Melker har nog större chans när han växt till sig lite. Han är lite väl långbent och ståtlig.
i vilket fall fick kan nedslag på sitt ena öra och sin lite tunna bröstkorg. Annars är han i fint skick! Så länge domaren gillar det vita :)
 
Totalt var de 5 juniorhanar och Melker kom sist, men jag är inte bitter. Han blev ju excellent och jag tycker helt klart han är snyggast iallafall :D
 
En intressant upplevelse och kul att träffa flera cane corsos, det är inte varje dag! Och de är ju bara helt fantastiska. Jag vet inte hunr många som rymdes i ett tält utan att tjafsa. Melkers största problem var att han blev överförstjust i en valp och bara var tvungen att leka!!
 
Vad vore en dag utan lite bus?

Men han höll sig förvånansvärt bra på mattan!
Den svart farmför Melker är hans kullbror!
Världens finaste! <3
 
 
 
 

Ö-liv

Kategori: Allmänt

Melker fick prova på lite skärgårdsliv i sommar. Behöver jag säga att han var LYCKLIG? Man kan ju undra om han egentligen skulle blivit född som galopphäst!
 
Ska man åka båt så ska man ha flytväst.