iwantout

Att tugga grus!

Kategori: Allmänt

Det får man bokstavligt göra när man störtar av häst och landar rakt på ansiktet! Kanske ska ta det från början!
Vi skulle ta en galopp upp för en backe och Wille var väl lite lagom seg och snubblar, går omkull och jag landar framför. Kroppen satt ihop, foten gjorde lite ont, men upp och hoppa. Inser att jag blöder i munnen och på läppen, i munnen har jag både gräs och grus.
Rider färdigt, det här var precis i början av turen, efteråt ser jag att skärmen på hjälmen är intryckt. Jag hade inte riktigt insett att jag landat så rakt på skallen. Hjälmen åkte i soporna eftersom den inte lär skydda så bra om det händer någon mer gång.
Jag är väldigt glad att jag hade hjälm, och att jag knappt skadat mig alls! Ett rivmärke, fläskläpp och lite ömt ögonbryn är rätt okej ändå. Däremot så är jag stel som en kärring i axlar, armar och lite i nacken. Foten var svullen på kvällen men nu är den typ bra :) Har inte ridit på ett par dagar men börjar känna mig fit for fight igen. Sen ska man bara hinna också, åker bort på söndag..
 
Jag har iallfall köpt en ny hjälm som väntar på mig! Kanske borde använda väst med..
 
 

Melkerbus

Kategori: Allmänt

I helgen som var tänkte vi låta Melker bada lite, men det var proppat med folk så det var lite svårt att få plats med en yster cane corso bland alla hundar, barn och människor. Så vi åkte hem till mamma och pappa och fikade istället. Melker tyckte som vanligt att det var störtkul att roa sig på deras tomt!
 
Första bilden är från stallet
 
 
 
 
 

Wille

Kategori: Allmänt

Det inte inte ofta jag har med kameran till stallet, men när jag för en gångs skull har det är Wille RIKTIGT otaggad ;)
 
Inte världens finaste bilder, men världens charmigaste häst <3
 
 
 

Bildblogg

Kategori: Allmänt

Eftersom jag är värdelös på att skriva så lägger jag upp lite bilder!