iwantout

Tjooho!

Kategori: Allmänt

Melker gillar snön iallafall! Han har liksom knappt tid att bajsa för han måste fara runt lite först. Han stoppar ner nosen i snön, grymtar sen spinner han loss lite :P
 
 
Jag tror Wille med är rätt glad, för nu slipper han se så mycket lera! Idag ska jag roa mig med att byta Willes alla broddar för det ska ju tydligen frysa på ordentligt så halt lär det ju bli!
 

Jag fattar inte

Kategori: Allmänt

Alltså, jag fattar verkligen inte var tiden tar vägen! November är snart slut, vilket jag verkligen inte klagar på, och snart är det jul och nyår och allt vad det innebär. Om typ två veckor är Melker ett halvår och valpkursen är snart slut. Är han en lydig och snäll hund nu då? NEJ! Han är fortfarande en liten vildhund men som lyssnar ganska bra, ganska ofta nu iallafall :) Som tur är är han fortfarande väldigt söt!
 
 
Willeboy har det inte allt för stressigt. såhär års blir det ju en del mörkerridning så det är ju inte full fart kan jag säga, men han verkar nöjd ändå :) I söndags körde vi för första gången sen jag skadade ögat i slutet på juli/början på augusti. Efter det har det varit fullt upp med skitungen o vi kom av oss lite. Men i vilket fall, Wille var hur cool som helst om än lite väl speedad, men jag förlåter honom <3
 
Riktigt såhär fint var det inte tyvärr!

Bus!

Kategori: Allmänt

Måste ju visa några bilder som Anna tog när Melker och Zingo busade!
 
Någon som har ett strykjärn att låna ut kanske?
 
 
Någon mer än jag som tycker att Melker har en förmåga att se helt galen ut på bild?
 
Tur att Zingo är snäll o ställer upp på lite bus! Toppen med stora snälla hundar :)
 
 
Ungefär en sekund hade han tid att posa lite iallafall ;)

Friskförklarad

Kategori: Allmänt

Nu är Wille friskförklarad! Eller Egentligen var han ju bara halt två olika dagar och sen svullen i benet, som gick ner rätt snabbt. Men i vilket fall har vi tagit det lite lugnt även om han inte haltat.
Hältan berodde på en hovböld, som fixade sig själv. Så problemet är löst! Eller jag menar nu vet jag vad som orsakade det, även om han varit bra ett tag redan :)
Det jag ville säga var att nu behöver jag inte oroa mig mer över det! :D Dessutom är Wille väl förberedd för både is och snö nu :) Så vintern är välkommen att titta fram!
 

Grannarna börjar undra

Kategori: Allmänt

Hehe nu är det så att grannarna börjar undra hur stor han egentligen kommer bli! Denna han är självklart Melker, varken Wille eller Daniel växer så mkt längre :P
 
Så här liten var han dagen vi hämtade honom! 8 v
 
Idag ser han ut så här :P snart 5 månader
 
Exakt hur stor han kommer bli får vi se i framtiden! Men en ganska rejäl bit på ca 50 kg räknar jag med :)

Jobbigt

Kategori: Allmänt

Det måste vara jobbigt för alla andra hundägare att just jag har fått världens allra gulligaste hund :(
 
 
 

Lättroad vovvis

Kategori: Allmänt

 
Sorry för bara massor bilder! Men det är så kul o fota massor o så vill jag ju visa min snygga vovve!